close
تبلیغات در اینترنت
آزمایش ذوب ژلاتین
loading...

میکروبیولوژی پزشکی

اساس : برخی از انزیم ها دارای پروتئولیتیک می باشند که می تواند ژلاتین را ذوب نماید .ژلاتین یک ماده پروتئینی است و دارای اسیدهای امینه می باشدو در حرارت 25 درجه به بالا به شکل مایع در می اید. محیط : آبگوشت غذایی معمولی (نوترینت براث) + 10الی 15 درصد ژلاتین . روش : 1 _ یک لوله حاوی محیط فوق…

آخرین ارسال های انجمن

آزمایش ذوب ژلاتین

Admin بازدید : 958 سه شنبه 12 ارديبهشت 1391 نظرات ()




براي نمايش ادامه اين مطلب بايد عضو شويد !
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : *

اگر قبلا ثبت نام کرديد ميتوانيد از فرم زير وارد شويد و مطلب رو مشاهده نماييد !
نام کاربری :
رمز عبور :


ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    نظرسنجی
    چه مطالبی بیشتر در سایت قرار گیرد ؟




    آمار سایت
  • کل مطالب : 207
  • کل نظرات : 111
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 4980
  • آی پی امروز : 39
  • آی پی دیروز : 45
  • بازدید امروز : 198
  • باردید دیروز : 181
  • گوگل امروز : 5
  • گوگل دیروز : 11
  • بازدید هفته : 1,239
  • بازدید ماه : 3,154
  • بازدید سال : 8,069
  • بازدید کلی : 1,396,763
  • کدهای اختصاصی