close
تبلیغات در اینترنت
آزمایش ذوب ژلاتین
loading...

میکروبیولوژی پزشکی

اساس : برخی از انزیم ها دارای پروتئولیتیک می باشند که می تواند ژلاتین را ذوب نماید .ژلاتین یک ماده پروتئینی است و دارای اسیدهای امینه می باشدو در حرارت 25 درجه به بالا به شکل مایع در می اید. محیط : آبگوشت غذایی معمولی (نوترینت براث) + 10الی 15 درصد ژلاتین . روش : 1 _ یک لوله حاوی محیط فوق را که در یخچال به شکل جامد درآمده  , بوسیله میکروب مورد نظر به طور عمقی کشت داده می شود . 2 _ کشت مزبور در گرمخانه 37 درجه قرار داده می شودو همراه ان یک لوله محیط کشت داده نشده به عنوان کنترل قرار میگیرد.…

آخرین ارسال های انجمن

آزمایش ذوب ژلاتین

Admin بازدید : 990 سه شنبه 12 ارديبهشت 1391 نظرات ()




براي نمايش ادامه اين مطلب بايد عضو شويد !
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : *

اگر قبلا ثبت نام کرديد ميتوانيد از فرم زير وارد شويد و مطلب رو مشاهده نماييد !
نام کاربری :
رمز عبور :


ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    نظرسنجی
    چه مطالبی بیشتر در سایت قرار گیرد ؟




    آمار سایت
  • کل مطالب : 207
  • کل نظرات : 111
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 4985
  • آی پی امروز : 20
  • آی پی دیروز : 57
  • بازدید امروز : 131
  • باردید دیروز : 125
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 692
  • بازدید ماه : 2,331
  • بازدید سال : 2,331
  • بازدید کلی : 1,419,629
  • کدهای اختصاصی